GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ...» ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ της Μενδώνη από τις Μυκήνες!

Αρετή Αθανασίου   Δήλωση Μενδώνη από Μυκήνες: «Το πολύ πολύ αυτό που θα βλέπουν οι επισκέπτες τις αμέσως επόμενες μέρες είναι λίγο μαύρ...

Αρετή Αθανασίου 
Δήλωση Μενδώνη από Μυκήνες:
«Το πολύ πολύ αυτό που θα βλέπουν οι επισκέπτες τις αμέσως επόμενες μέρες είναι λίγο μαύρο στο χώμα...»
Εν τω μεταξύ το γεγονός ότι η Πύλη των Λεόντων έγινε κατάμαυρη, είναι πρωτοσέλιδο διεθνές θέμα.
Διεθνές, όχι Ελληνικό.
----------------------------------
Καθησυχαστική εμφανίστηκε η υπουργός Πολιτισμός, Λίνα Μενδώνη για τις ζημιές που προκάλεσε η φωτιά, η οποία ξέσπασε χθες στις Μυκήνες και πέρασε μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο, υποστηρίζοντας πως υπέστη τη «μικρότερη δυνατή φθορά», καθώς σύμφωνα με την ίδια υπήρξε πρόληψη.
Η υπουργός ανέφερε πως θα ανοίξουν σύντομα τόσο το μουσείο και όσο και ο αρχαιολογικός χώρος. «Το πολύ πολύ αυτό που θα βλέπουν οι επισκέπτες τις αμέσως επόμενες μέρες είναι λίγο μαύρο στο χώμα» είπε, καθώς έχουν καεί ξερά χόρτα, τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, ήταν «απολύτως ξυρισμένα».

1 σχόλιο

  1. Ο απολυτος εφτελισμος της κυριας αλλα και των ακριβοπληρωμενων δημοσιογραφισκων.Ουδεν καινοφανες.Η μεν κυρια συναγωνιζεται σε α[χ]ριστεια το αχθος Παιδειας,οι δε,ως λακεδες μεγαλουργουν ασχημονωντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση