GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώση αεροσκάφους στις Σέρρες: “Ήθελε να χαιρετίσει τη μητέρα του” - ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Νέες εικόνες ντοκουμέντο από την παραλίγο τραγωδία με την πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Πρώτη Σερρών, βλέπουν το φως της δημο...

Νέες εικόνες ντοκουμέντο από την παραλίγο τραγωδία με την πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Πρώτη Σερρών, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε βίντεο που μετέδωσε ο Alpha, διακρίνονται κάτοικοι και διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο πιλότο. Οι πυροσβέστες τον βοηθούν να σηκωθεί από το φορείο και να μπει σε ταξί που στη συνέχεια τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σερρών για τις πρώτες βοήθειες. Στο πλευρό του 19χρονου βρίσκεται η μητέρα του, η οποία την ώρα της πτώσης του μονοκινητήριου αεροσκάφους εργαζόταν στο απέναντι φαρμακείο.

Ο πιλότος ξεκίνησε από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με προορισμό την Πρώτη Σερρών απ’ όπου κατάγεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κάτοικοι έβλεπαν από το πρωί το αεροσκάφος να υπερίπταται. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε έναν από τους ελιγμούς το φτερό του αεροσκάφους χτύπησε πάνω σε δέντρο και “βούτηξε” στο έδαφος επάνω στα κτίρια του χωριού. Ο πιλότος πήδηξε από το παράθυρο του αεροσκάφους στο πεζοδρόμιο.

Ο πρόεδρος του χωριού αναφέρει πως ο πιλότος πέρασε με το αεροπλάνο προκειμένου να χαιρετίσει τη μητέρα του.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση