GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λυκουρέζος για Ζωή Λάσκαρη: Το κενό της απουσίας δεν καλύπτεται με τίποτα

Ήταν 18 Αυγούστου 2017 όταν η είδηση του θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη προκάλεσε θλίψη στο Πανελλήνιο. Τρία χρόνια μετά...

Ήταν 18 Αυγούστου 2017 όταν η είδηση του θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη προκάλεσε θλίψη στο Πανελλήνιο. Τρία χρόνια μετά, ο άνδρας της ζωής της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μιλά στην “On time” για τη γυναίκα που αγάπησε και λάτρεψε όσο καμία άλλη.

«Σαράντα ένα χρόνια παντρεμένοι τα λέει όλα. Μου λείπει η μοναδική της παρουσία. Ένα σπάνιο και μοναδικό πλάσμα. Το κενό της απουσίας δεν καλύπτεται με τίποτα», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου, χωρίς φωτογράφους και δημοσιογράφους. Παρόντες ήταν μόνο ο αδερφός και η μητέρα του Λυκουρέζου και από την πλευρά της Ζωής μόνο η κόρη της, Μάρθα. Ήταν επιλογή τους να μη φωτογραφήσουν τίποτα από εκείνη τη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση