GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ! «ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ επειγόντως ο Κυριάκος το υπουργείο Παιδείας στην Μαριέττα Γιαννάκου...»

Evangelos Antonaros Η Νεα Δημοκρατία έχει στις κοινοβουλευτικές τάξεις της την -- κατα τη γνώμη μου -- καλύτερη υπουργό Παιδείας της Με...

Evangelos Antonaros
Η Νεα Δημοκρατία έχει στις κοινοβουλευτικές τάξεις της την -- κατα τη γνώμη μου -- καλύτερη υπουργό Παιδείας της Μεταπολίτευσης. Λέγεται Μαριέττα Γιαννάκου. Ανεξάρτητα από την προσωπική μου φιλία με τη Μαριέττα είμαι βεβαιος ότι θα ηταν εξαιρετικη επιλογή αν ο Κυριάκος Μητσοτακης της ανέθετε αύριο το χαρτοφυλάκιο της Παιδείας που δεινοπαθεί από τη σημερινή κάτοχο. Φυσικά εν λευκώ.

2 σχόλια

  1. Ευαγγελε σου'στριψε.Πως θα το δωσει στη Γιαννακου;[φανταστικη οντως]Ποιος θα μοιραζει το χρημα,ποιος θα ξεπληρωνει"χορηγιες,ποιος θα βγαζει νομοσχεδια που ζεχνουν,ποιος θα συνεχισει τη νοσηρη συμπεριφορα συμπλεγματικων,κακομαθημενων συγκεκριμενου κολλεγιου;Η Μαριεττα;Ημαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΑΛΕΞΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση