GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Αμαρουσίου: Τι αναφέρει για την υπόθεση του δημοτικού υπαλλήλου που έταζε διορισμούς

Ανακοίνωση με αφορμή υπόθεση που αφορά σε μόνιμο δημοτικό υπάλληλο του που φέρεται να έχει εξαπατήσει πολίτες υποσχόμενος παροχές στο Δημ...

Ανακοίνωση με αφορμή υπόθεση που αφορά σε μόνιμο δημοτικό υπάλληλο του που φέρεται να έχει εξαπατήσει πολίτες υποσχόμενος παροχές στο Δημόσιο εξέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, που τονίζει πως "δεν θα γίνει ανεκτή καμία συμπεριφορά οποιουδήποτε δημοτικού υπαλλήλου που εξαπατά τους πολίτες".
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου:
«Ο Δήμος Αμαρουσίου, με αφορμή την υπόθεση που αφορά σε μόνιμο δημοτικό υπάλληλό του που φέρεται να έχει διαπράξει απάτη, ανακοινώνει πως αναμένει την επίσημη ενημέρωση των Αρχών που διενεργούν τις έρευνες προκειμένου να πράξει όσα ορίζει ο Κώδικας περί Δημοσίων Υπαλλήλων.
Διευκρινίζεται πως ο εν λόγω δημοτικός υπάλληλος με την ειδικότητα του οδηγού και στο πλαίσιο των καθηκόντων του μεταξύ άλλων εξυπηρετούσε και τις μετακινήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου όπως και άλλοι δημοτικοί υπάλληλοι με την ίδια ειδικότητα.
Με την ευκαιρία επισημαίνεται πως δεν θα γίνει ανεκτή καμία συμπεριφορά οποιουδήποτε δημοτικού υπαλλήλου ή άλλου τρίτου προσώπου που εξαπατά τους πολίτες, υποσχόμενος παροχές στο Δημόσιο που δεν συνάδουν με την νομιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση