GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μαρτίνς μετά τον αποκλεισμό από τη Γουλβς

Ο άδοξος τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τη Γουλβς το βράδυ της Πέμπτης (6/8), δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα σ...

Ο άδοξος τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τη Γουλβς το βράδυ της Πέμπτης (6/8), δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα στους «ερυθρόλευκους». Από τη μία η απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η πρόκριση στο Final-8 του Europa League κι από την άλλη η περηφάνεια για όλα πέτυχε ο Ολυμπιακός στα Κύπελλα Ευρώπης την εφετινή σεζόν.

Αυτά ακριβώς τα συναισθήματα κατέθεσε και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς με τοποθέτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ευχαριστώντας το ν κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξη προς όλη την ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Πορτογάλου τεχνικού:

«Ύστερα από ένα μακρύ ταξίδι, το φετινό Ευρωπαϊκό μας όνειρο έφτασε στο τέλος του. Είμαστε απογοητευμένοι που βρισκόμαστε εκτός του Europa League, μιας και είχαμε μεγαλύτερες φιλοδοξίες, όμως φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι και την υπερηφάνεια μας άθικτη. Ήταν τιμή για την ομάδα μας να είναι κομμάτι κάποιων αξέχαστων στιγμών για τον σύλλογο. Θα συνεχίσουμε δυνατά και συγκεντρωμένοι στο λαμπρό μας μέλλον. Έρχονται σπουδαία πράγματα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που πάντα μας υποστηρίζουν!».

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση