GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο Επίτροπος Εμπορίου της ΕΕ

Την παραίτησή του από τη θέση του Επιτρόπου Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ο Φιλ Χόγκαν, μετά τις σε βάρος...

Την παραίτησή του από τη θέση του Επιτρόπου Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ο Φιλ Χόγκαν, μετά τις σε βάρος του κατηγορίες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας του κορονοϊού στην Ιρλανδία, όταν παρευρέθηκε σε επίσημο δείπνο.

"Είχε γίνει ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι η διαμάχη σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψή μου στην Ιρλανδία μετατρεπόταν σε περισπασμό από την εργασία μου ως Επίτροπος της ΕΕ και θα υπονόμευε τη δουλειά μου τους επόμενους κρίσιμους μήνες", δήλωσε ο Χόγκαν σε ανακοίνωσή του.

"Ναι, παραιτείται", δήλωσε νωρίτερα ένας εκπρόσωπός του στο Γαλλικό Πρακτορείο, που αρνήθηκε ότι ο παραιτηθείς Επίτροπος παραβίασε εν γνώσει του τις υγειονομικές οδηγίες της χώρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση