GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Στο νοσοκομείο μία γυναίκα και ένας άνδρας έπειτα από δάγκωμα οχιάς

Στο νοσοκομείο Λαμίας για ιατρική φροντίδα χρειάστηκε να καταφύγουν δύο άτομα, έπειτα από δάγκωμα οχιάς. Πρόκειται για μία 55χρονη γυναίκ...

Στο νοσοκομείο Λαμίας για ιατρική φροντίδα χρειάστηκε να καταφύγουν δύο άτομα, έπειτα από δάγκωμα οχιάς. Πρόκειται για μία 55χρονη γυναίκα και έναν 57χρονο άνδρα, που τους δάγκωσαν φίδια σε χωριό της Αταλάντης και στην Ισιαία, αντίστοιχα. Και οι δύο μετέβησαν στο νοσοκομείο της Λαμίας και παρέμειναν για παρακολούθηση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στην περίπτωση του 57χρονου χρειάστηκε επιπλέον δόση αντιοφικού ορού προκειμένου να αντιμετωπιστεί το δηλητήριο του ερπετού, που του κατάφερε δάγκωμα στο δάκτυλο του χεριού του. Ευτυχώς παρά τον κίνδυνο που διέτρεξε η υγεία του, η κατάληξη ήταν αίσια και ο άνδρας θα παραμείνει ένα ακόμη 24ωρο στη ΜΕΘ μέχρι να υποχωρήσει το οίδημα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος άνδρας που έχει Αλβανική υπηκοότητα, καθάριζε κάποιον εξωτερικό χώρο στο σπίτι του στην Ιστιαία όπου υπήρχε υγρασία και εκεί φαίνεται ότι είχε φωλιάσει η οχιά.
Σε ό,τι αφορά στην 55χρονη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οχιά βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού της που βρίσκεται σε χωριό έξω από την Αταλάντη. Ο σύζυγός της κατάφερε να σκοτώσει το φίδι, που πρόλαβε όμως να τη δαγκώσει. Η γυναίκα εισήχθη το μεσημέρι στο νοσοκομείο Λαμίας έχοντας το σημάδι από το δάγκωμα στο χέρι της, ωστόσο αντέδρασε πολύ γρήγορα στον αντιοφικό ορό και την επομένη αναχώρησε για το σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση