GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Θεσσαλονίκη: Εντολή Ζέρβα για αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων - Νέος κύκλος απολυμάνσεων

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφεται τις τελευταίε...

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες. Μόλις χθες ανακοινώθηκε πως επιβεβαιώθηκαν 38 νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, μέσα σε ένα 24ωρο. 

Πριν από λίγο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας έδωσε εντολή για αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό και την ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της διασποράς του ιού. Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Ζέρβας κάλεσε αντιδημάρχους και διευθυντές δημοτικών υπηρεσιών να παραμείνουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, προγραμματίστηκε νέος κύκλος απολυμάνσεων στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται διάφορες δημοτικές υπηρεσίες. Είχαν προηγηθεί απολυμάνσεις στο αμαξοστάσιο του δήμου και στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, σειρά πήρε το κτίριο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης και το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσουν το δημαρχιακό μέγαρο και το κτίριο όπου στεγάζεται η Πολεοδομία.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του δήμαρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και του επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Σωτήρη Τσιόδρα για την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση