GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνικό δαιμόνιο: Έρχεται η πρώτη υποβρύχια ταινία πορνό - ΦΩΤΟ

Έρχεται μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα ταινία πορνό με παραγωγή του Sugarbabes TV των πρώην πορνοστάρ Τεό και Ίνα. Πρόκειτ...

Έρχεται μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα ταινία πορνό με παραγωγή του Sugarbabes TV των πρώην πορνοστάρ Τεό και Ίνα. Πρόκειται για την πρώτη υποβρύχια ταινία όπου πρωταγωνιστούν η Σοφία Παυλίδη και ο Nek Junior.

Οι δύο πορνοστάρ βρέθηκαν στο Σούνιο και με την ανάλογη στολή κατάδυσης βυθίστηκαν στα 20 μέτρα όπου επιδόθηκαν σε ερωτικές πράξεις. Τα γυρίσματα έγιναν στις αρχές Αυγούστου ενώ για τις ανάγκες της ταινίας τόσο οι πρωταγωνιστές όσο και τα μέλη του συνεργείου πέρασαν από εκπαίδευση καταδύσεων.

Η ταινία θα προβληθεί από το site της εταιρείας παραγωγής και αναμένεται να προβληθεί σε Ευρώπη και Αμερική από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ που καλύπτουν τη βιομηχανία του θεάματος ενηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση