GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλος: Νέες πληροφορίες για τα κρούσματα κορονοϊού στο Στρατόπεδο του Στεφανοβικείου

Του Χρήστου Μαζανίτη Συναγερμός στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΟΔΥ αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων στον Βόλο, μετά την εμφάνιση 5 επι...

Του Χρήστου Μαζανίτη

Συναγερμός στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΟΔΥ αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων στον Βόλο, μετά την εμφάνιση 5 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν επέστρεψε από την άδειά του 20χρονος στρατιώτης στην βάση του Στεφανοβικείου, όπου και υπηρετεί.

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο πέρασε από υγειονομικό έλεγχο. Παρότι ασυμπτωματικός ο γιατρός διαπίστωσε ότι είχε έλλειψη όσφρησης. Τον υπέβαλε σε τεστ και διεγνώσθη θετικός. Μπήκε αμέσως σε καραντίνα.

Εν συνεχεία με εντολή ΕΟΔΥ έγιναν τεστ κορονοϊού μετά από ιχνηλάτηση των επαφών του 20χρονου σε όλο το στρατόπεδο όπου εντοπίστηκαν θετικοί άλλοι 3 στρατιώτες ασυμπτωματικοί και 1 στέλεχος του Στρατού Ξηράς. Προληπτικά μεταφέρθηκαν στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση