GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις Γεωργιάδης: Γιατί πήγε στην ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης

Πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με την παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη στη σημερινή ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης στο Προεδρι...

Πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με την παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη στη σημερινή ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο υπουργός Ανάπτυξης θέλησε να παραβρεθεί προκειμένου να είναι στο πλευρό του φίλου του, όπως τον χαρακτηρίζει, Νίκου Παπαθανάση, ο οποίος αναβαθμίστηκε σε αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων. "Ήρθα να μοιραστώ μαζί του αυτή την όμορφη στιγμή" είπε στους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει σχετικά με τον Νίκο Παπαθανάση: "ένας κύριος και αληθινά εξαιρετικός συνεργάτης ο Νίκος Παπαθανάσης, όχι μόνο χάρηκα για την πρόοδό του αλλά αληθινά συγκινήθηκα σήμερα. Πέρα ως πέρα του άξιζε".

Η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο θεωρείται και ως "απάντηση" στα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες περί υποβάθμισης του ίδιου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού αναβάθμισε τον κ. Παπαθανάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση