GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Πομπέο - Τσαβούσογλου: Ποιο ήταν το μήνυμα των ΗΠΑ στην Τουρκία για την Αν. Μεσόγειο

Με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε την Κυριακή ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο με την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγει...

Με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε την Κυριακή ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο με την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο να αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο συναντήθηκε σήμερα με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας. Ο υπουργός Πομπέο και ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της επείγουσας ανάγκης μείωσης των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο».
Από την πλευρά του, ο κ. Τσαβούσογλου στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση εξαπέλυσε επίθεση στην Ελλάδα. Κατηγόρησε τη χώρα μας για "μαύρη προπαγάνδα". "Εξηγήσαμε τα βήματα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, γιατί η Ελλάδα κάνει μαύρη προπαγάνδα. Ήμασταν πάντα ανοιχτοί σε διάλογο. Επίσης, διαπιστώσαμε ότι (σ.σ. ο Πομπέο) γνώριζε τις τελευταίες εξελίξεις", είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση