GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο ο Φλάβιο Μπριατόρε - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ο πρώην διευθυντής ομάδας της Renault της Formula 1 Φλάβιο Μπριατόρε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μιλάνου με κορονοϊό. Δεν έχει εκδ...

Ο πρώην διευθυντής ομάδας της Renault της Formula 1 Φλάβιο Μπριατόρε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μιλάνου με κορονοϊό. Δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο του Σαν Ραφαέλε αλλά πολλές πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία αναφέρουν ότι είναι σοβαρή η κατάστασή του αλλά δεν νοσηλεύεται στην Εντατική.

Τον προηγούμενο μήνα ο 70χρονος Μπριατόρε είχε διαμαρτυρηθεί για την απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης να κλείσει τα κλαμπ μετά το νέο κύμα πανδημίας στη χώρα. Σ' αυτά συμπεριλαμβανόταν και το κλαμπ του ίδιου στο Πόρτο Σέρβο το οποίο ήταν επίκεντρο ξεσπάσματος κορονοϊού με 60 υπαλλήλους του να διαγιγνώσκονται θετικοί στον ιό.

Ο Μπριατόρε ήταν διευθυντής ομάδων της F1, Βenetton και Renault. Εγκατέλειψε τη Formula 1 όταν βρέθηκε ένοχος ότι διέταξε τον Νέλσον Πικέ Τζούνιορ να τρακάρει σκόπιμα το αυτοκίνητό του ώστε να βοηθήσει τον ομόσταυλό του Φερνάντο Αλόνσο να νικήσει το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης το 2008. Αρχικά του είχε επιβληθεί ισόβιος αποκλεισμός από τη FIA αλλά πήγε το ζήτημα σε γαλλικό δικαστήριο και ανέτρεψε την απόφαση αλλά είχε δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει με οποιονδήποτε ρολό στην F1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση