GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στην Τσέλσι: Τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορονοϊό

Τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές της Τσέλσι δεν επέστρεψαν στην προπόνηση, αφού εξετάστηκαν και βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, σύ...

Τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές της Τσέλσι δεν επέστρεψαν στην προπόνηση, αφού εξετάστηκαν και βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, σύμφωνα με αναφορές στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Δεν έγιναν γνωστά τα ονόματά και η Τσέλσι δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Οι παίκτες που βρέθηκαν θετικοί πρέπει να απομονωθούν για 10 ημέρες και να εμφανίσουν αρνητικό τεστ, προτού μπορέσουν να λάβουν μέρος στην προπόνηση.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπράιτον και Γουέστ Χαμ ήταν μεταξύ των άλλων συλλόγων της Premier League που ανέφεραν θετικά κρούσματα COVID-19 τις τελευταίες εβδομάδες, όπως ανέφεραν οι Times.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, που τερμάτισε τέταρτη την περασμένη σεζόν, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα εναντίον της Μπράιτον στις 14 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση