GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν: Πρόσκληση στον Λουκασένκο για επίσκεψη στο Κρεμλίνο

Σε έκφραση στήριξης προς τον ηγέτη της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο προχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος, ενώ χιλιά...

Σε έκφραση στήριξης προς τον ηγέτη της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο προχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος, ενώ χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο του Μινσκ απαιτούν την παραίτηση Λουκασένκο, εκείνος με την ευκαιρία τηλεφωνήματος γενεθλίων, τον προσκάλεσε να επισκεφτεί τη Μόσχα.
Ο πρόεδρος Λουκασένκο γίνεται σήμερα 66 ετών, ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις διαδηλώσεις και τις απεργίες που έχουν ξεσπάσει στη Λευκορωσία εδώ και τρεις εβδομάδες, μετά την ανακοίνωση της νίκης του, στις εκλογές της 9ης Αυγούστου. Οι επικριτές του υποστηρίζουν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν νοθευμένο.
Ο ίδιος απορρίπτει τις καταγγελίες εκλογικής νοθείας, υποστηρίζοντας ότι οι διαδηλώσεις υποκινούνται από το εξωτερικό. Σε ανακοίνωση του Κρεμλίνου μετά την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών αναφέρθηκε πως "συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση στη Μόσχα, στις ερχόμενες εβδομάδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση