GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προμηθέας Πατρών: Ο Τζεχάιβ Φλόιντ είναι ο παίκτης θετικός στον κορονοϊό

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ είναι ο παίκτης του Προμηθέα Πατρών που βγήκε θετικός στον κορονοϊό όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσω των social media. Το...

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ είναι ο παίκτης του Προμηθέα Πατρών που βγήκε θετικός στον κορονοϊό όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσω των social media.
Το κρούσμα είναι γνωστό από το πρωί της Κυριακής, όταν η αχαϊκή ΚΑΕ το ανακοίνωσε επισήμως, όπως και τη ματαίωση των δύο φιλικών αγώνων που επρόκειτο να δώσει η ομάδα με τον Ολυμπιακό.
Λίγες ώρες αργότερα ο νεαρός Αμερικανός σέντερ αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως βρέθηκε θετικός, λέγοντας μάλιστα πως έχει κάποια ελαφριά συμπτώματα. Η ανάρτηση του Φλόιντ:
«Δυστυχώς σήμερα το πρωί βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Έχω ελαφριά συμπτώματα, όμως ήδη αισθάνομαι καλύτερα. Εκτιμώ το ιατρικό τιμ του Προμηθέα που πήρε τις απαραίτητες προφυλάξεις και θα συνεχίσω να ακολουθώ τις συμβουλές του για να εξασφαλισθεί η ταχεία ανάρρωσή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση