GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ...»

Ως αργά χθες τη νύχτα η κατάσταση στην περιοχή του Καστελορίζου παρέμενε κρίσιμη. Η εισβολή του Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα δημι...

Ως αργά χθες τη νύχτα η κατάσταση στην περιοχή του Καστελορίζου παρέμενε κρίσιμη. Η εισβολή του Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα δημιούργησε σκηνικό πολέμου που μέχρι πριν από λίγες ημέρες φαινόταν, παρά την κλιμάκωση των απειλών και των λεκτικών συγκρούσεων, απόμακρο έως και ελάχιστα πιθανό.

Ανεξάρτητα από όσα έχουν μεσολαβήσει τις τελευταίες ώρες, το βέβαιο είναι ότι η Ελλάς βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Είναι στιγμές που όλοι μας -ηγεσία, Ένοπλες Δυνάμεις, λαός- καλούμαστε να συνομιλήσουμε με την Ιστορία του έθνους μας. Είναι στιγμές που όλοι μας έχουμε χρέος να αποδειχθούμε αντάξιοι αυτής ένδοξης Ιστορίας.

Ο,τι κι αν παίζεται στα παρασκήνια, ό,τι κι αν τεκταίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες, το Καθήκον είναι ισχυρότερο απ' όλα. Αυτές τις ώρες δεν διακυβεύονται απλώς “λίγα τετραγωνικά μίλια θάλασσας” όπως προπαγάνδιζαν εδώ και καιρό οι θιασώτες της συνθηκολόγησης. Δεν δοκιμάζονται κάποιες γραμμές στους χάρτες, ούτε κάποιες διευθετήσεις. Αυτό που δοκιμάζεται είναι η δυνατότητά μας να αποκτήσουμε πάλι ανάστημα, να ανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, να απαλλαγούμε οριστικά και αμετάκλητα από τα φοβικά σύνδρομα και το νεοραγιαδισμό που σκόπιμα προσπαθούν επί δεκαετίες να μας επιβάλλουν.

Ο ελληνισμός έχει αποδείξει στο διάβα των αιώνων ότι στα δύσκολα ατσαλώνεται. Αναγεννάται από τις στάχτες. Ειδικά από το 2010 οι δοκιμασίες και τα δεινά είναι αλλεπάλληλα. Τα χτυπήματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Μάλιστα η μνημονιακή κρίση και οι παρατεταμένες παρενέργειές της τσάκισαν την κοινωνία μας κάνοντας πολλούς -και δη ...εταίρους και “προστάτες” μας από το εξωτερικό- να πιστεύουν ότι παράλληλα έχει καμφθεί το φρόνημά της και ότι έτσι θα είναι ευκολότερος και ο εθνικός ακρωτηριασμός. Ήρθε όμως η ώρα για να καταλάβουν για άλλη μια φορά ότι κάνουν λάθος. Πλανώνται πλάνην οικτρά.

Παρά τα λάθη που έχουν γίνει, το εσωτερικό μέτωπο μπροστά στις νέες προκλήσεις δεν μπορεί παρά να είναι συμπαγές. Η εθνική ενότητα σε όλα τα επίπεδα πρέπει να είναι -και είναι- αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτη πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις αποφασιστικότητας, μαχητικότητας και βούλησης να υπερασπιστούμε τα ιερά και τα δίκαια της φυλής μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μας!
Πηγή: www.dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση