GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόρμουλα Ένα: Νέα πολ ποζίσιον για τον Χάμιλτον στην Ισπανία - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ασταμάτητος για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ο Λιούις Χάμιλτον με το μονοθέσιο της Mercedes, στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι της Ι...

Ασταμάτητος για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ο Λιούις Χάμιλτον με το μονοθέσιο της Mercedes, στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι της Ισπανίας. Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, μετά από μια μάχη με τον ομόσταβλό του, Βάλτερι Μπότας, στην πίστα του Μονμελό, στην Καταλονία, πήρε την pole position για το Γκραν Πρι της Ισπανίας, η οποία αποτελεί μάλιστα την 92η στην καριέρα του. Μια ιστορική επίδοση που έδειξε ότι και φέτος παραμένει αχτύπητος.
Το 1-2 της Μercedes έγινε εύκολα, με τον Μαξ Φερστάπεν να παίρνει τελικά την τρίτη θέση. Μεγάλη απογοήτευση ξανά για τις δύο Φεράρι, με τον Σαρλ Λεκλέρ να έρχεται έβδομος και τον Σεμπάστιαν Φέτελ να εκκινεί στον αγώνα της Κυριακής από την 11η θέση.
Αντίθετα, εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η Racing Point με τους Πέρες και Στρολ να ξεκινούν από τις θέσεις 4 και 5 αντίστοιχα.
Δείτε τη φωτογραφία:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση