GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου από τον φακό της μητέρας της

Η Κιάρα Μαρκέζη, η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, πρωταγωνιστεί σε καμπάνια καλλυντικών. Τη φωτογράφηση έκανε η μητέρα της Μαρία Μαρκέζη....

Η Κιάρα Μαρκέζη, η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, πρωταγωνιστεί σε καμπάνια καλλυντικών. Τη φωτογράφηση έκανε η μητέρα της Μαρία Μαρκέζη.
Η διεθνούς φήμης φωτογράφος κατά καιρούς έχει φωτογραφήσει πολλά διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς.
“Η φωτογράφηση έγινε στη Μύκονο, σε βίλα στην περιοχή Χουλάκια και φωτογράφισα την κόρη μου. Το δύσκολο είναι το να μπορείς να συγκεντρωθείς ότι φωτογραφίζεις ένα μοντέλο και όχι το παιδί σου. Από την άλλη, μετά από λίγη ώρα όλα είναι πολύ πιο εύκολα, ρολάρουν, αφού έχουμε απίστευτη χημεία, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα”, είπε η Μαρία Μαρκέζη μιλώντας στην εφημερίδα ON time.
“Θέλω η Κιάρα να είναι ευτυχισμένη, τα όνειρά της να γίνουν πραγματικότητα. Θέλω να κρατήσει τον χαρακτήρα της καλοσύνης που την διακατέχει και να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της”, πρόσθεσε η γνωστή φωτογράφος.
Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα ON time

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση