GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλακιωτάκης: Γιατί αποφασίστηκε η αύξηση της πληρότητας στα πλοία

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι η αύξηση της πληρότητας στα πλοία ...

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι η αύξηση της πληρότητας στα πλοία ήταν επιβεβλημένη προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση της τουριστικής περιόδου.

“Η αύξηση του ποσοστού ήταν επιβεβλημένη για να καλυφθεί η ζήτηση της περιόδου. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν συνιστά χαλάρωση, το αντίθετο. Έχει δοθεί ρητή εντολή στα Λιμεναρχεία για περισσότερους ελέγχους, τόσο κατά την επιβίβαση και αποβίβαση όσο και μέσα στα πλοία. Το Λιμενικό Σώμα έχει ξεκινήσει εκτεταμένους ελέγχους από τις 20 Ιουνίου και θα συνεχίσουμε με ακόμα πιο αυξημένους ρυθμούς το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα”, είπε ο κ. Πλακιωτάκης και πρόσθεσε:

“Το όριο πληρότητας δεν δημιουργεί πρόβλημα όταν εφαρμόζουμε τα περιοριστικά μέτρα. Πρέπει να γίνει δεύτερη φύση σε όλους μας η μάσκα, οι αποστάσεις επίσης θα πρέπει να τηρούνται και βεβαίως να συμπληρώνεται το ειδικό έντυπο υγειονομικών πληροφοριών. Εάν τηρούμε όλοι τα περιοριστικά μέτρα και επιδεικνύουμε όλοι μας την απαραίτητη ατομική ευθύνη θα έχουμε και ασφαλή ταξίδια και νησιά χωρίς κρούσματα”.

Στο ερώτημα εάν υπάρχει περίπτωση περαιτέρω αύξησης της πληρότητας στα πλοία ο κ. Πλακιωτάκης απάντησε: “Οι αναθεωρήσεις των πρωτοκόλλων γίνονται πάντοτε σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες τους οποίους εμπιστευόμαστε. Σε κάθε περίπτωση όλοι να εφαρμόζουμε τα περιοριστικά μέτρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση