GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαγκουάιρ σε αστυνομικό: "Είμαι πλούσιος, θα σε πληρώσω, άσε μας να φύγουμε"

Λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν κατά το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο δίνονται κατά τη διάρκεια της δίκης, α...

Λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν κατά το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο δίνονται κατά τη διάρκεια της δίκης, από την οποία απουσιάζει ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώτος που κατέθεσε ήταν ο αστυνομικός που βρέθηκε στο επεισόδιο. Ανέφερε πως δεν αντελήφθη τον τραυματισμό της αδερφής του Μαγκουάιρ, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του 27χρονου αμυντικού, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δύο άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία χρησιμοποίησαν αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας την αδελφή του παίκτη, η οποία έχασε τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια ειδοποίησαν τον οδηγό του βαν που είχαν στην κατοχή τους, όμως αντί για το νοσοκομείο κατευθύνθηκε απευθείας στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Μαγκουάιρ όταν προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πολύ πλούσιος, μπορώ να σας προσφέρω χρήματα. Θα σας δώσω χρήματα, σας παρακαλώ αφήστε μας να φύγουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση