GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ! ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ο Καλλιάνος και τώρα... γλείφει τον Χαρδαλιά

Τα γύρισε μέσα σε λίγες ώρες ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος για τον Ν. Χαρδαλιά κατεβάζοντας μάλιστα την προηγο...

Τα γύρισε μέσα σε λίγες ώρες ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος για τον Ν. Χαρδαλιά κατεβάζοντας μάλιστα την προηγούμενη αιχμηρή ανάρτησή του. Με νέα ανάρτησή του πριν από λίγο μιλάει για ...διαστρέβλωση και πλέκει το εγκώμιο του υφυπουργού "οποίος είναι όλο αυτό το διάστημα πάντα στην πρώτη γραμμή δίνοντας πολλαπλές μάχες σε πολλά και δύσκολα μέτωπα".

Η προηγούμενη ανάρτηση την οποία αφαίρεσε: 

Η νέα του ανάρτησή του έχει ως εξής:
Γιάννης Καλλιάνος
Επειδή βλέπω ότι ορισμένοι «καλοθελητές» έσπευσαν να διαστρεβλώσουν για μικροπολιτικούς λόγους τα γραφόμενα μου σχετικά με τις πλημμύρες στην Εύβοια και επειδή είναι εντελώς άδικη η κριτική οτι ο κρατικός μηχανισμός αλλά και η Πολιτική Προστασία αιφνιδιάστηκαν και δεν ενήργησαν άμεσα και σωστά, διευκρινίζω ότι :
Το ερώτημά μου ήταν και παραμένει όχι αν υπήρξε συντονισμός. Συντονισμός υπήρξε και οι εμπλεκόμενοι φορείς έκαναν το καλύτερο δυνατό, δεδομένων των συνθηκών.
Το ερώτημά μου ήταν ως προς τη λανθασμένη πρόβλεψη που δόθηκε, κάτι το οποίο αναγνώρισε άλλωστε και ο ίδιος ο Υπουργός, ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος είναι όλο αυτό το διάστημα πάντα στην πρώτη γραμμή δίνοντας πολλαπλές μάχες σε πολλά και δύσκολα μέτωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση