GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ! «ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ το βίντεο με τον Στέφανο Χίο...»

Constantino Korikis   Ντρέπομαι, θυμώνω, ευχαριστώ τον Θεό που δεν έχω βρεθεί σε τέτοια ανάγκη, αναρωτιέμαι γιατί διάλεξα να έρθω Ελλάδ...

Constantino Korikis Ντρέπομαι, θυμώνω, ευχαριστώ τον Θεό που δεν έχω βρεθεί σε τέτοια ανάγκη, αναρωτιέμαι γιατί διάλεξα να έρθω Ελλάδα από το εξωτερικό. Ανάμεικτα συναισθήματα όταν είδα τον Χίο που τράβηξε τον εαυτό του να πηγαίνει Νοσοκομείο πυροβολημένος με 2 σφαίρες γεμάτος αίματα.


Τελικά αποφάσισα να βάλω το βίντεο. Μήπως καί τό δει κάποιος αρμόδιος. Μήπως καταλάβουμε σε τι χώρα ζούμε. Μήπως και αποφασίσουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα.
Πρέπει να κάνουμε πολλά, πρέπει να τα κάνουμε γρήγορα, πρέπει να τα κάνουμε μαζί.
Εκτός βέβαια αν κάνω λάθος. Εκτός αν αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, εκτός αν πρέπει να μην ανησυχώ, εκτός αν είμαι εγώ το λάθος.

Υ.Γ
Πας στο νοσοκομείο στα επείγοντα με σφαίρες και αυτοί συζητάνε.
Σε στέλνουν με το αμάξι σου κιόλας να πας στα επείγοντα, σου κάνουν χάρη και που σου δείχνουν που είναι.
Δεν μπορώ να το πιστέψω... αντί να αφήσει εκεί τη φύλαξη ο σεκιουριτάς και το φραπέ ένας άνθρωπος ήρθε χτυπημένος από σφαίρες και να τον πάει ο ίδιος του κατευθείαν εκεί που πρέπει να πάει τον έστειλε μόνο του.
Από τη στιγμή που έφτασε εκεί ο Χίος δεν έπρεπε καν να τον κουνήσουν μόνο με φορείο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση