GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης για Χαρδαλιά: Έχει την απόλυτη στήριξη μου στον αγώνα που κάνει

Στην Εύβοια βρέθηκε  ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις φονικές πλημμύρες που στοίχισε τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους και συμμετείχε ...

Στην Εύβοια βρέθηκε  ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις φονικές πλημμύρες που στοίχισε τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους και συμμετείχε στις συσκέψεις όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες. Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν την Κυριακή από τη δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά για το "112", ο Πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο της Πολιτικής Προστασίας και εξέφρασε την "απόλυτη στήριξη" στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.
Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στους διασώστες, τους πυροσβέστες και στο προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας που αγωνίστηκαν με αυτοθυσία για την προστασία ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας ότι δεν θα ανεχθεί την αμφισβήτηση της συνεισφοράς τους, ειδικά σε μία εποχή που η χώρα αντιμετωπίζει ταυτόχρονα σειρά προκλήσεων.
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Πολιτική Προστασία τους τελευταίους μήνες δίνει πολλαπλές μάχες σε πολλά επίπεδα, πιστοποιεί τη μεγάλη χρησιμότητά της σε όλα τα επίπεδα, στην πανδημία, σε φωτιές, σε πλημμύρες και έχει τη στήριξη όλων μας. Όπως και ο υφυπουργός, ο κ. Χαρδαλιάς, έχει την απόλυτη προσωπική μου στήριξη στον αγώνα τον οποίο κάνει», δήλωσε.
«Η καλόπιστη κριτική για την κυβέρνησή μας είναι πάντα καλοδεχούμενη», τόνισε ο Πρωθυπουργός και προσέθεσε: «Ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε εκεί που θέλουμε και μπορούμε. Γνωρίζετε, πολύ καλά, ότι ειδικά για την Πολιτική Προστασία έχει ανακοινωθεί ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα σε ορίζοντα τετραετίας. Δεν μπορώ, όμως, να δεχτώ ότι με ένα απόλυτο και πάρα πολύ εύκολο τρόπο θα αφορίζεται ή θα καταδικάζεται μια πολύ σημαντική δουλειά που έχει γίνει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τον τελευταίο χρόνο».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση