GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλεί η Τουρκία: Στη δημοσιότητα ΒΙΝΤΕΟ από τον απόπλου του Ορούτς Ρέις

Επικοινωνιακά παιχνίδια και πόλεμο νεύρων επιχειρεί η Άγκυρα αφού λίγες ώρες έπειτα από την έκδοση παράτυπης Navtex για έρευνες από το Ορ...

Επικοινωνιακά παιχνίδια και πόλεμο νεύρων επιχειρεί η Άγκυρα αφού λίγες ώρες έπειτα από την έκδοση παράτυπης Navtex για έρευνες από το Ορούτς Ρέις στην περιοχή νοτίως του Καστελλόριζου δημοσίευσε και βίντεο πάνω από το ερευνητικό σκάφος που σαλπάρει για Μεσόγειο.
Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας έδωσε στη δημοσιότητα δύο βίντεο, τα οποία όπως ισχυρίζεται δείχνουν το ερευνητικό πλοίο τη στιγμή που σαλπάρει από την Τουρκία.

Λίγη ώρα αργότερα, δημοσίευσε και βίντεο από το εσωτερικό του ερευνητικού πλοίου.

«Η πρώτη εικόνα προήλθε από το Ορούτς Ρέις, το ερευνητικό πλοίο που έπλευσε στη Μεσόγειο μετά τη λεγόμενη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου», αναφέρει το δημοσίευμα της Yeni Safak, που δημοσιεύει το ίδιο βίντεο.
Νωρίτερα ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίζ Ντονμέζ είπε πως το τουρκικό ερευνητικό ξεκινά την αποστολή του, ενώ παράλληλα έστειλε το μήνυμα ότι 83 εκατομμύρια Τούρκοι στηρίζουν την αποστολή του.

Πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση