GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν χαιρετίζει την ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και ΗΑΕ

Ο Τζο Μπάιντεν, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, χαιρέτισε τη συμφωνία μεταξύ του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβι...

Ο Τζο Μπάιντεν, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, χαιρέτισε τη συμφωνία μεταξύ του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα ιστορικό βήμα προς μια πιο σταθερή Μέση Ανατολή.

Ταυτόχρονα ωστόσο προειδοποίησε ότι δεν θα στηρίξει την προσάρτηση των εβραϊκών οικισμών από το Ισραήλ, εφόσον κερδίσει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

«Η προσφορά των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν δημοσίως το κράτος του Ισραήλ είναι μια καλοδεχούμενη, θαρραλέα και πολύ απαραίτητη πράξη πολιτικής δεινότητας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο πρώην αντιπρόεδρος. «Η προσάρτηση (σ.σ. εδαφών της Δυτικής Όχθης από το Ισραήλ) θα αποτελούσε πλήγμα στον σκοπό της ειρήνης, για αυτό αντιτίθεμαι τώρα και θα αντιτασσόμουν ως πρόεδρος», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση