GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση πανικόβλητη τρέχει και δεν φτάνει

“Μετά από τρεις μήνες επανάπαυσης, υποτίμησης του κινδύνου αναζωπύρωσης της πανδημίας και παλινωδιών στο άνοιγμα της οικονομίας και τ...

“Μετά από τρεις μήνες επανάπαυσης, υποτίμησης του κινδύνου αναζωπύρωσης της πανδημίας και παλινωδιών στο άνοιγμα της οικονομίας και του τουρισμού, η κυβέρνηση πανικόβλητη ‘τρέχει και δεν φτάνει’, αναφέρεται σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ακόμα και αυτό όμως το κάνει με προχειρότητα, με αντιφάσεις, χωρίς ξεκάθαρη επιδημιολογική στρατηγική και ενιαία κριτήρια για τον έλεγχο των επισκεπτών. Η επιλεκτική αυστηρότητα και η υποχρέωση αρνητικού τεστ για ορισμένες μόνο χώρες και για συγκεκριμένες ‘πύλες εισόδου’, ούτε βοηθά ούτε ‘θωρακίζει’ αποτελεσματικά τη χώρα. Η προστασία της Δημόσιας Υγείας απαιτεί σοβαρό σχέδιο, συνέπεια στους χειρισμούς και όχι πειραματισμούς υπό το φόβο της ανεξέλεγκτης διασποράς του ιού και του συνεπαγόμενου κόστους στην υγεία, στην αγορά, στην απασχόληση και στα εισοδήματα των εργαζομένων”, σημειώνεται στην ανακοίνωση που καταλήγει:

“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της μπροστά στη σοβαρή υγειονομική και οικονομική κρίση που είναι σε εξέλιξη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση