GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Στο “τραπέζι” σκέψεις για ματαίωση της φετινής ΔΕΘ - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονος προβληματισμός, τόσο στην κυβέρνηση όσο και στις υγειονομικές Αρχές, επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με τη διεξαγωγή τ...

Έντονος προβληματισμός, τόσο στην κυβέρνηση όσο και στις υγειονομικές Αρχές, επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με τη διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο, καθώς τα τελευταία 24ωρα αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πληροφορίες αναφέρουν πως πάνω στο “τραπέζι” βρίσκεται και η σκέψη για ματαίωση της ΔΕΘ, ωστόσο, δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση.
Το θέμα συζητήθηκε και στην τηλεδιάσκεψη που είχαν σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Σωτήρης Τσιόδρας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Η ΔΕΘ βρέθηκε στο επίκεντρο και της συνεδρίασης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων όπου παρέστη και ο πρόεδρος της ΔΕΘ και συζητήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ημέρες.
Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση