GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταύρος Ξαρχάκος: Με μάσκες και αποστάσεις οι θεατές στη συναυλία στους Φιλίππους -ΦΩΤΟ

Με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων να αποτελεί προτεραιότητα των διοργανωτών διεξήχθη η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο αρχαίο θ...

Με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων να αποτελεί προτεραιότητα των διοργανωτών διεξήχθη η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων στο πλαίσιο του 63ου Φεστιβάλ. Περίπου 800-1.000 άτομα παρευρέθησαν στη συναυλία ενώ ακόμη και στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου και στα εκδοτήρια των εισιτηρίων, βρίσκονταν άνδρες της Αστυνομίας όπου επιτηρούσαν την τήρηση των υγειονομικών μέτρων ζητώντας από τους θεατές να φορέσουν μάσκα.

Όσοι δεν είχαν, θα έπρεπε να την προμηθευτούν, διαφορετικά η είσοδος δεν επιτρεπόταν.Κάποιοι θεατές που ενημερώνονταν για την υποχρεωτικότητα της χρήσης της μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας και δεν συναινούσαν σε αυτό, έσπευσαν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια που ήδη είχαν αγοράσει. Από τα εκδοτήρια μέχρι και τις κερκίδες του αρχαίου θεάτρου βρίσκονταν στελέχη του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, εθελοντές του Φεστιβάλ αλλά και αστυνομικοί, οι οποίοι φρόντιζαν ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις των δύο μέτρων.

Το κοίλο του θεάτρου ήταν «σημαδεμένο» με κιμωλία, με τα «Χ» να σημαίνουν τις απαραίτητες αποστάσεις που θα πρέπει να τηρούνται, με τους θεατές να πρέπει να κάθονται ανά δύο. Κάθε πέντε λεπτά, μέχρι και αμέσως πριν από την έναρξη της συναυλίας από τα ηχεία ακουγόταν η οδηγία ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Μάλιστα, οι εθελοντές δεν σταμάτησαν να «επιβλέπουν» τους θεατές και να κάνουν παρατήρηση σε όσους, έχοντας καθίσει στις θέσεις τους, «χαλάρωναν» ή έβγαζαν τη μάσκα.

Με πληροφορίες από το kavalapost.gr, φωτό/βίντεο: kavalapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση