GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστασία Αλεξοπούλου: Η στιγμή που ανακοινώνεται η αποχώρηση και η επιστροφή της στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης

Αυτή είναι η στιγμή που η αντιπρόεδρος της Βουλής, Σοφία Σακοράφα, ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίηση και στη συνέχεια την επανένταξη της Α...

Αυτή είναι η στιγμή που η αντιπρόεδρος της Βουλής, Σοφία Σακοράφα, ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίηση και στη συνέχεια την επανένταξη της Αναστασίας-Κατερίνας Αλεξοπούλου στην Ελληνική Λύση.
Η βουλευτής δήλωσε το πρωί ότι ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, αλλά λίγη ώρα αργότερα, επανήλθε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα και ζήτησε να αποσυρθεί η έγγραφη δήλωσή της και να επανενταχθεί στην ΚΟ του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου.
Με βάση τον κανονισμό της Βουλής, το απόγευμα της Δευτέρας, αναγνώστηκαν στην Ολομέλεια οι τρεις επιστολές με τις οποίες άνοιξε και έκλεισε, σε χρόνο ρεκόρ, η αποχώρηση και η επανένταξη της Αναστασίας-Κατερίνας Αλεξοπούλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης.
Η πρώτη επιστολή αφορά στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής της με την οποία έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης και ότι παραμένει ανεξάρτητη βουλευτής.
Η δεύτερη επιστολή αφορά στη δήλωση επανένταξής της στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης-Κυριάκος Βελόπουλος.
Η τρίτη επιστολή είναι η δήλωση αποδοχής της κ. Αλεξοπούλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης και υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΚΟ Κυριάκο Βελόπουλο.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση