GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Αμερικανός Πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ – Νέα μηνύματα στήριξης από Ισραήλ

Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, πέρασε το κατώφλι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό, Νίκο ...

Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, πέρασε το κατώφλι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό, Νίκο Παναγιωτόπουλο.
«Αισθάνομαι ευγνώμων για τη συνάντηση με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, εν αναμονή της συνάντησης του Μάικ Πομπέο με την Νίκο Δένδια. Επαναβεβαιώθηκε η αμερικανική στήριξη της Ελλάδας ως πυλώνας σταθερότητας στην Ανατ. Μεσόγειο και συζητήσαμε πρωτοβουλίες για την εμβάθυνση της αμυντικής μας συνεργασίας και την οικοδόμηση της Συμφωνίας Στρατηγικής Συνεργασίας (MDCA), μειώνοντας παράλληλα τις περιφερειακές εντάσεις» έγραψε αμέσως μετά στο twitter o έμπειρος Αμερικανός διπλωμάτης.


Νωρίτερα, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπένι Γκάντς, ο οποίος προχώρησε σε καθαρή ανακοίνωση στήριξης της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας στην Μεσόγειο. «Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον φίλο μου Έλληνα Υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο. Συνομιλήσαμε για την δέσμευση του Ισραήλ να προστατέψει την περιφερειακή σταθερότητα, την βούλησή μας να ενισχύσουμε περαιτέρω στενή αμυντική συνεργασία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση