GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βέρα στο δεξί" για τη Φινλανδή πρωθυπουργό - Παντρεύτηκε τον πρώην ποδοσφαιριστή Ραϊκόνεν

“Βέρα στο δεξί” για την 34χρονη Φινλανδή πρωθυπουργό, Σάνα Μάριν, η οποία παντρεύτηκε με τον επί 16 χρόνια σύντροφό της Μάρκους Ραϊκό...

“Βέρα στο δεξί” για την 34χρονη Φινλανδή πρωθυπουργό, Σάνα Μάριν, η οποία παντρεύτηκε με τον επί 16 χρόνια σύντροφό της Μάρκους Ραϊκόνεν.

Ο γάμος τελέστηκε στην πρωθυπουργική κατοικία Κεσαράντα στο Ελσίνκι και καλεσμένοι ήταν μερικές δεκάδες άτομα από τον στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Η νεόνυμφη μάλιστα ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της γιατί μοιράζεται τη ζωή της με τον άνδρα που αγαπά.

«Έχουμε βιώσει πολλά μαζί, μοιραστήκαμε χαρές και λύπες, υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον στην ηρεμία και τις καταιγίδες. Έχουμε ζήσει τα νιάτα μας μαζί, ενηλικιωθήκαμε και μεγαλώνουμε την αγαπημένη μας κόρη. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου».

Η Μάριν ανέλαβε πρωθυπουργός της Φινλανδίας μόλις πριν από οκτώ μήνες, σε ηλικία 34 ετών, κάτι που την έκανε την νεαρότερη πρωθυπουργό στον κόσμο. Σε συνέντευξή της το 2015 είχε δηλώσει πως ως παιδί αισθανόταν «αόρατη», επειδή της ήταν δύσκολο να μιλήσει ανοιχτά για την οικογένειά της. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως μεγάλωσε με δύο μαμάδες, δηλαδή με την μητέρα της και την σύντροφό της και όπως είχε παραδεχθεί η οικογένειά της «δεν αναγνωριζόταν ως κανονική οικογένεια και ίση με τις άλλες».

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση