GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση τρέχει εκ των υστέρων να περιορίσει την πανδημία

“Η κυβέρνηση αφού άνοιξε τα πάντα χωρίς σχέδιο και προετοιμασία και καλλιέργησε τον εφησυχασμό, τρέχει εκ των υστέρων να περιορίσει τ...

“Η κυβέρνηση αφού άνοιξε τα πάντα χωρίς σχέδιο και προετοιμασία και καλλιέργησε τον εφησυχασμό, τρέχει εκ των υστέρων να περιορίσει την πανδημία. Δυστυχώς και πάλι με απίστευτη προχειρότητα, παλινωδίες και εξαγγελίες με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

“Η χώρα μας χάνει καθημερινά, το πλεονέκτημα που με την υπεύθυνη στάση όλων κέρδισε τον Απρίλη. Την ίδια στιγμή πολλές επιχειρήσεις οδηγούνται σε αδιέξοδο, και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και στον επισιτισμό, κινδυνεύουν με μαζική ανεργία”, σημειώνεται στην ανακοίνωση που καταλήγει:

“Είναι επιβεβλημένο να παρθούν νέα μέτρα στήριξής τους τώρα. Τα ανεπαρκή που έχουν εξαγγελθεί, δεν προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, θα κάνουν αυτό που πρέπει για να προστατεύσουν την δημόσια υγεία και ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού” .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση