GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραλήρημα Μπαχτσελί: Όποιος τολμήσει να αντιμετωπίσει τα πλοία μας στο Αιγαίο, θα πληρώσει βαρύ τίμημα

Συνεχίζει να προκαλεί ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος της Τουρκίας, MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος εξαπέλυσε απειλές προς πάσα κατ...

Συνεχίζει να προκαλεί ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος της Τουρκίας, MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος εξαπέλυσε απειλές προς πάσα κατεύθυνση με την Ελλάδα και τη Γαλλία να βρίσκονται στο επίκεντρο της επίθεσης του.

Ο Μπαχτσελί αφού έκανε λόγο για «δίκαιο αγώνα της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο» που είναι «σύμφωνος με το διεθνές δίκαιο», καταφέρθηκε κατά της Ελλάδας και αντιστρέφοντας την πραγματικότητα υποστηρίζει ότι «η Ελλάδα, προχωρά σε μια μάταιη προσπάθεια, επιχειρώντας πρόκληση γύρω μας και δημιουργώντας διαφορές για την υφαλοκρηπίδας και τη θαλάσσια δικαιοδοσία». Ταυτόχρονα, ο ηγέτης των «γκρίζων λύκων», απείλησε αναφέροντας ότι «όποιος τολμά να αντιμετωπίσει το ναυτικό μας και τα ερευνητικά μας πλοία στη Μεσόγειο ή στο Αιγαίο θα πληρώσει το βαρύτερο τίμημα».

Για να κατηγορήσει στη συνέχεια τη Γαλλία ως υπεύθυνη για την κλιμάκωση της κρίσης, με αφορμή την κοινή ελληνογαλλική άσκηση μέσα στον χώρο της παράνομης NAVTEX που ισχύει μέχρι τις 23 Αυγούστου. «Η αποστολή φρεγάτας και δύο πολεμικών αεροσκαφών από τη Γαλλία στην Μεσόγειο αποτελεί μόνο κλιμάκωση της κρίσης», αναφέρει ο Μπαχτσελί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση