GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Εικόνες απόλυτης καταστροφής στα Ψαχνά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τεράστιες καταστροφές και θύματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που στο πέρασμά της από την Εύβοια. Ψαχνά και Πολιτικά είναι οι δυο περι...

Τεράστιες καταστροφές και θύματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που στο πέρασμά της από την Εύβοια. Ψαχνά και Πολιτικά είναι οι δυο περιοχές που επλήγησαν περισσότερο.

Στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών και κυρίως στο κέντρο της πόλης τα πάντα έχουν καταστραφεί καθώς ο ποταμός Μεσσσάπειος ξεχείλισε και το νερό κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του ενώ η κυκλοφορία προς την Αρτάκη καθώς και προς την Καστέλλα γίνεται με δυσκολία αφού στην περιοχή του «τριγώνου» (δρόμος προς Πανεπιστήμιο) αλλά και του γηπέδου των Ψαχνών η στάθμη του νερού είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Στο Δημαρχείο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων αυτή την ώρα υπάρχει γιατρός για οποιονδήποτε χρειάζεται βοήθεια ενώ από νωρίς το πρωί επί ποδός βρίσκονται τα μηχανήματα του Δήμου,οι Εθελοντές των Ψαχνών, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το psaxna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση