GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον αντιδήμαρχο Φαιστού

Εξιτήριο έλαβε από την ειδική μονάδα covid-19 του ΠΑΓΝΗ ο αντιδήμαρχος Φαιστού στην Κρήτη έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας. Σύμφωνα με τ...

Εξιτήριο έλαβε από την ειδική μονάδα covid-19 του ΠΑΓΝΗ ο αντιδήμαρχος Φαιστού στην Κρήτη έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cretapost, ο δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης ο αντιδήμαρχος έλαβε προχθές εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί.
«Ο αντιδήμαρχος την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου έλαβε εξιτήριο από τη μονάδα covid-19 του ΠΑΓΝΗ και επέστρεψε στο σπίτι του. Ο ίδιος είναι πολύ καλά στην υγεία του και παίρνει την αγωγή που του έχουν δώσει οι γιατροί. Ευτυχώς όλα πάνε πολύ καλά», επεσήμανε σχετικά ο κ. Νικολιδάκης.
48 νέα δείγματα εξέτασε η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο δήμο Φαιστού
Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε, για ακόμη μία φορά η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, στο δήμο Φαιστού. Έπειτα από πρόταση του δημάρχου, Γρηγόρη Νικολιδάκη έγιναν κάποια τεστ στις δύο μικρές εστίες κορονοϊού που υπάρχουν σε δύο χωριά του δήμου.
«Κατέβηκε η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ κι έκανε 48 τεστ στις δύο μικρές περιοχές που είχε παρατηρηθεί μία αύξηση κρουσμάτων στην περιοχή. Είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Νικολιδάκης.
Με όλα τα μέτρα προστασίας ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου
Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τη μη διασπορά του κορονοϊού εορτάστηκε ο Δεκαπενταύγουστος στον δήμο Φαιστού. Οι περισσότεροι κάτοικοι επέλεξαν να μην κατακλύσουν τις εκκλησίες και όσοι πήγαν φορούσαν μάσκα και τηρούσαν τις αποστάσεις.
Με πληροφορίες από cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση