GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιός Δυτικού Νείλου: Νέο κρούσμα στην Ξάνθη

Ένα νέο κρούσμα του Ιού Δυτικού Νείλου καταγράφεται στην Ξάνθη, η οποία πλέον "μετρά" τρεις ασθενείς που έχουν προβληθεί απ...

Ένα νέο κρούσμα του Ιού Δυτικού Νείλου καταγράφεται στην Ξάνθη, η οποία πλέον "μετρά" τρεις ασθενείς που έχουν προβληθεί από τον ιό των κουνουπιών.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, το νέο περιστατικό αφορά ασθενή από τον Δήμο Ξάνθης – ο οποίος ήδη έχει ενταχθεί από τον ΕΟΔΥ στις επηρεαζόμενες περιοχές από τον ιό – και μάλιστα αφορά περιστατικό που παρουσίασε σοβαρά συμπτώματα με εκδηλώσεις από το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Στην ΠΕ Ξάνθης εντοπίζονται μέχρι στιγμής άλλα δύο κρούσματα, τα οποία έχουν καταγραφεί εδώ και αρκετές ημέρες, στον Δήμο Τοπείρου.

Συνολικά στην Περιφέρεια ΑΜΘ τα κρούσματα αυξήθηκαν πλέον σε πέντε, με την Ξάνθη να διατηρεί την πρωτιά με τρία κρούσματα και την Καβάλα να ακολουθεί με δύο. Στην περίπτωση της Καβάλας, τα κρούσματα καταγράφονται στον Δήμο Νέστου και αφορούν ένα ασθενή με πιο σοβαρά συμπτώματα και ένα ασθενή με λιγότερο σοβαρά συμπτώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση