GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Η πλέον ανίκανη ΕΠΟ όλων των εποχών συνεχίζει να εξευτελίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο

Με αφορμή τα όσα έγιναν σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου και κυρίως την απόφαση για να παίξουν οι φιναλίστ με τα περσινά ρόστερ ο Ολυμπ...

Με αφορμή τα όσα έγιναν σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου και κυρίως την απόφαση για να παίξουν οι φιναλίστ με τα περσινά ρόστερ ο Ολυμπιακός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον της ΕΠΟ, την οποία χαρακτηρίζει ανίκανη.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
κ. Πρωθυπουργέ
κ. Υπουργέ Αθλητισμού
κ.κ. Ceferin και Lakovic
Η πλέον ανίκανη ΕΠΟ όλων των εποχών συνεχίζει να εξευτελίζει ανενόχλητη το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ανασύσταση της πραγματικής «Παράγκας» του ελληνικού ποδοσφαίρου με έναν άβουλο Πρόεδρο που άγεται και φέρεται, κατάφεραν να μετατρέψουν τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, τη μοναδική και ιστορική διοργάνωση της ΕΠΟ, σε αγώνα που τορπιλίζει ακόμα και την προετοιμασία των ομάδων για τη νέα σεζόν!
Μια απόφαση που παρεμποδίζει για ακόμη μια φορά τη σωστή προετοιμασία των ομάδων για τις εγχώριες, αλλά κυρίως για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ώστε να κατρακυλήσει κι άλλο η χώρα μας στην ευρωπαϊκή κατάταξη.
Μια απόφαση που αψήφησε προκλητικά τις έντονες και συνεχείς συστάσεις της FIFA και της UEFA για τη διεξαγωγή του Tελικού Kυπέλλου πριν τις 2 Αυγούστου, καθώς η μετάθεση του Tελικού μετά από αυτή την ημερομηνία ήταν παράνομη και αντίθετη στους Κανονισμούς.
Μάλιστα με την απόφαση αυτή, οι γνωστοί «πρόθυμοι» δεν διστάζουν ακόμα και να δυσχεράνουν την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος που έχει επίσημες υποχρεώσεις αμέσως μετά τον Τελικό Κυπέλλου.
Ποιοι αποφασίζουν για όλα αυτά πλήττοντας για ακόμη μία φορά ανεπανόρθωτα το ελληνικό ποδόσφαιρο;;;
Ο κ. Παν. Δημητρίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Eπιτροπής της ΕΠΟ, που γνωρίζοντας ότι δεν προσφέρουν απολύτως καμία υπηρεσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αναλώσιμοι και ταυτόχρονα πρόθυμοι να αναλαμβάνουν κάθε διατεταγμένη υπηρεσία χωρίς δεύτερη σκέψη. Χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες που το εκπροσωπούν διεθνώς.
Σήμερα μάλιστα η γνωστή «παράγκα» αποφάσισε να ζητήσει την κατάργηση της Football League, με την άνοδο όλων των ομάδων της στη Super League 2, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου στον υπόκοσμο και στους στοιχηματζήδες.
Έως πότε θα τους ανέχεστε;
Ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας ώστε αυτοί οι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο άνθρωποι επιτέλους να συμμαζευτούν ή να απομακρυνθούν τελείως μήπως καταφέρει επιτέλους να επιβιώσει το άθλημα στη χώρα μας.
Καλούμε την Κυβέρνηση και τις Υπερεθνικές Ομοσπονδίες να πάρουν θέση άμεσα για την παρωδία γύρω από τις αποφάσεις της ΕΠΟ για τον επικείμενο Τελικό Κυπέλλου και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση