GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανία: Συγκλονισμένη από τα γεγονότα στην Βηρυτό η Άνγκελα Μέρκελ

«Συγκλονισμένη» από τις ειδήσεις και τις εικόνες που μεταδίδονται από τον Λίβανο δήλωσε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, τονίζοντας ότι ...

«Συγκλονισμένη» από τις ειδήσεις και τις εικόνες που μεταδίδονται από τον Λίβανο δήλωσε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, τονίζοντας ότι η γερμανική κυβέρνηση θα προσφέρει τη στήριξή της στη χώρα.

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι συγκλονισμένη από τις ειδήσεις και τις εικόνες. Η σκέψη μας βρίσκεται σε εκείνους οι οποίοι έχασαν τους δικούς τους. Ευχόμαστε στους τραυματίες ταχεία ανάρρωση. Θα προσφέρουμε την στήριξή μας στον Λίβανο», έγραψε πριν από λίγο για λογαριασμό της Καγκελαρίου η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Είμαστε σοκαρισμένοι με τις εικόνες από την Βηρυτό (…) Η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειες των θυμάτων. Η Γερμανία συμπαραστέκεται στον Λίβανο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Εργαζόμαστε προκειμένου να προσφέρουμε άμεση στήριξη», αναφέρει η ανάρτηση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία επισημαίνεται ακόμη ότι μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται και μέλη του προσωπικού της γερμανικής πρεσβείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση