GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός: Χάνει την πρεμιέρα ο Βιγιαφάνιες - Υπέστη θλάση

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξαναφορέσει την πράσινη εμφάνιση και τραυματίστηκε ο Λούκα Βιγιαφάνιες, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και...

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξαναφορέσει την πράσινη εμφάνιση και τραυματίστηκε ο Λούκα Βιγιαφάνιες, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και κατά συνέπεια θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, φυσικά εφόσον τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα και η Σούπερ Λίγκα της περιόδου 2020-21 ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.
Όπως είναι φυσικό, ο Ντάνι Πογιάτος δεν θα έχει διαθέσιμο τον Αργεντινό ούτε στο φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στις 5 Σεπτεμβρίου. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση και ο Μπαρτ Σένκεφελντ κατέληξαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους έως το 2023, με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να αναβαθμίζεται και στις οικονομικές απολαβές του.
Το συμβόλαιο του Σένκεφελντ λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2021). Αρχικά υπήρξαν κάποιες διαφωνίες, που όμως ξεπεράστηκαν στην εξέλιξη των συζητήσεων και το θέμα είχε αίσιο τέλος για τις δύο πλευρές, με τον Ολλανδό να υπογράφει σύντομα την ανανέωση. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής κέρδισε αμέσως θέση βασικού στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Στην πρώτη χρονιά του στους «πράσινους» κατέγραψε συνολικά 32 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση