GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ευρωπαϊκές μάχες στη Λισαβόνα συνεχίζονται

0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη όλων των αναμετρήσεων Mετά τη χθεσινή πρόκριση-θρίλε...

0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη όλων των αναμετρήσεων

Mετά τη χθεσινή πρόκριση-θρίλερ της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Αταλάντα, τη σκυτάλη στο Final 8 του Champions League παίρνουν απόψε Λειψία και Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00).

Οι Γερμανοί, που συμμετέχουν για πρώτη φορά στους προημιτελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα αγωνιστούν για πρώτη φορά χωρίς το μεγάλο τους αστέρα Τίμο Βέρνερ, ο οποίος έχει πλέον προστεθεί στο ρόστερ της Τσέλσι. Μειονέκτημα για την ομάδα της Λειψίας αποτελεί και η αποχή από την αγωνιστική δράση για 47 ημέρες.

Το σερί των Ισπανών

Μετά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης εκτόξευσε την απόδοσή της παραμένοντας αήττητη για 11 συνεχόμενα ματς (7-4-0) και τερματίζοντας 3η στο ισπανικό πρωτάθλημα. Με αιχμή του δόρατος των Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έχει πετύχει ήδη 5 τέρματα, θα προσπαθήσει να παραβιάσει τη σκληρή άμυνα των Γερμανών.

Το Final 8 του Champions League θα συνεχιστεί με τις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (Παρασκευή, 22:00) και Μάντσεστερ Σίτυ – Λυών (Σάββατο, 22:00)

Όλες οι αναμετρήσεις προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση