GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από ληστεία σε κατάστημα στον Εύοσμο

Σοκάρουν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από ένοπλη ληστεία σε κατάστημα μίνι μάρκετ-καφέ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Το περ...

Σοκάρουν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από ένοπλη ληστεία σε κατάστημα μίνι μάρκετ-καφέ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3 τα ξημερώματα, την περασμένη Παρασκευή. Ένας ένοπλος ληστής που φοράει κουκούλα μπαίνει στο μαγαζί, που βρίσκεται στην οδό Αγαμέμνονος και το οποίο λειτουργεί 24ώρες. Κρατώντας το όπλο στα χέρια του, φωνάζει “ληστεία” και ζητεί από τον 30χρονο γιο του ιδιοκτήτη τα χρήματα από το ταμείο. Εκείνη την ώρα στο κατάστημα βρίσκεται και ένας υπάλληλος.

Με γρήγορες κινήσεις και έχοντας προτεταμένο το όπλο, αρπάζει τα λεφτά. Εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί μπαίνει και ο συνεργός του που κρατάει μια σακούλα. Βάζουν εκεί μέσα τα χρήματα και στη συνέχεια αποχωρούν.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι εξοργισμένος καθώς είναι η τρίτη φορά που η οικογένειά του πέφτει θύμα ληστείας. «Δύο φορές μας έχουν ληστέψει στο δρόμο και τώρα στο μαγαζί μας. Θέλουμε να τους βρούμε τους δράστες. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», δηλώνει μεταξύ άλλων στη Voria.gr, που δημοσίευσε και το σχετικό βίντεο-ντοκουμέντο.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση