GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΒΛEΠΕΤΑΙ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ...

Effrosyni Boutsika    Πώς κατάντησε σε τέτοιο χάλι το Δελτίο Ειδήσεων η ΕΡΤ1; Περιμένουμε να ενημερωθούμε για την Τουρκική προκλητικό...

Effrosyni Boutsika  

Πώς κατάντησε σε τέτοιο χάλι το Δελτίο Ειδήσεων η ΕΡΤ1;

Περιμένουμε να ενημερωθούμε για την Τουρκική προκλητικότητα, για την εξέλιξη του ιού, για την κατάσταση στο Λίβανο, για άλλες σοβαρές διεθνείς ειδήσεις και αντί γι'αυτά βλέπουμε να παρουσιάζουν με τον πιο άσχημο τρόπο την πλημμύρα στην Εύβοια.
Αν δεν μπορεί το Δελτίο Ειδήσεων να παρουσιάζει με σοβαρότητα, με εγκυρότητα και με Αξιοπρέπεια τα γεγονότα, τότε καλύτερο είναι να σταματήσει και να απαλλαγούμε κι εμείς από τον ψυχικό καταναγκασμό και την αισθητική αποκτήνωση. Και αυτές οι φωνές των ρεπόρτερ που σε γεμίζουν τρόμο και δυστυχία είναι θλιβερές.
Κάποιος να το δει σοβαρά αυτό. Δεν βλέπονται οι ειδήσεις όσο καλή θέληση και αν έχει κάποιος.

1 σχόλιο

  1. Καλά κάτι μας είπες,βλέπε τις ειδήσεις στα ιδιωτικά οπου η αβάντα τους τους προς την κυβέρνηση ειναι 90 προς 10 της αντιπολίτευσης συνολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση