GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Με σοβαρές ζημιές τα αυτοκίνητα κατοίκων και τουριστών - Αναμένουν την οδική βοήθεια

Σοβαρές καταστροφές έχουν προκαλέσει οι φονικές πλημμύρες που έπληξαν την Εύβοια τα ξημερώματα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής. Μετ...

Σοβαρές καταστροφές έχουν προκαλέσει οι φονικές πλημμύρες που έπληξαν την Εύβοια τα ξημερώματα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής. Μεταξύ άλλων, ζημιές έχουν υποστεί και τα αυτοκίνητα των τουριστών, που έκαναν τις διακοπές τους στην Εύβοια, όταν σημειώθηκαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που είχαν ως συνέπεια να πλημμυρίσουν σπίτια, δρόμοι και ολόκληρες εκτάσεις.
Τουρίστας από το Λευκαντί της Εύβοιας, καταγγέλλει πως από τις εταιρείες οδικής βοήθειας δεν υπάρχει μέριμνα ώστε να μεταβούν στην περιοχή και να παραλάβουν τα αυτοκίνητα που έχουν πάθει μεγάλες ζημιές από την πλημμύρα, καθώς, όπως αναφέρουν, όλοι οι γερανοί βρίσκονται στη Χαλκίδα και δεν υπάρχει πρόσβαση λόγω του κλειστού δρόμου στο Βασιλικό.
Επίσης εκφράζει την αγωνία του να υπάρξει μέριμνα και να βρεθεί λύση, καθώς, όπως σημειώνει “έχουμε έρθει για διακοπές και δεν μπορούμε να φύγουμε και να μείνουν εδώ τα αυτοκίνητα”, ενώ συμπληρώνει ότι τα οχήματα θα πρέπει να μεταφερθούν άμεσα στα συνεργεία, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Δείτε τις φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση