GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Η μάσκα «καλύπτει» ολόκληρη την Ευρώπη - Η υποχρεωτική χρήση κερδίζει έδαφος σε πολλές πόλεις

Κάθε μέρα κερδίζει περισσότερο έδαφος η υποχρεωτική χρήση μάσκας για την αντιμετώπισης της έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού. Από την Τετά...

Κάθε μέρα κερδίζει περισσότερο έδαφος η υποχρεωτική χρήση μάσκας για την αντιμετώπισης της έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού. Από την Τετάρτη, η μάσκα είναι υποχρεωτική ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους της Τουλούζης, ενώ το ίδιο θα συμβεί προσεχώς στο Παρίσι.

Η χρήση της μάσκας, λοιπόν, γίνεται υποχρεωτική σε μία μετά την άλλη χώρες στην Ευρώπη σε κλειστούς, αλλά σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους κατά περιοχές. Στη Γαλλία, τελευταία προσθήκη σε αυτή τη λίστα, όπως προαναφέραμε, είναι από σήμερα η Τουλούζη. Ταυτόχρονα, ανάλογα σενάρια εξετάζονται ακόμη και στο Παρίσι, με υποχρεωτική την χρήση μάσκας σε συγκεκριμένους χώρους, όπως εμπορικοί δρόμοι, οι όχθες του ποταμού Σηκουάνα, πάρκα και κήποι, ανοικτές αγορές τροφίμων και σε περιοχές όπου οι τουρίστες ή οι Παριζιάνοι πρέπει να στέκονται στην ουρά.

Στην Ολλανδία υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας και στους πιο πολυσύχναστους χώρους στο Άμστερνταμ και το Ρότερνταμ. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της «Κόκκινης Συνοικίας», προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του COVID-19.

Τέλος, υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους που έχει πρόσβαση το κοινό, ενώ στην Ισπανία είναι σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση