GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Νέο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στον Λίβανο

Ο Λίβανος, που έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τις πολύνεκρες εκρήξεις που ισοπέδωσαν συνοικίες της Βηρυτού, ανακοίνωσε σήμερα 255 κρούσματ...

Ο Λίβανος, που έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τις πολύνεκρες εκρήξεις που ισοπέδωσαν συνοικίες της Βηρυτού, ανακοίνωσε σήμερα 255 κρούσματα του νέου κορονοϊού και δύο θανάτους, τις τελευταίες 24 ώρες, ένα νέο ρεκόρ στον αριθμό των ημερήσιων μολύνσεων.
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του υπουργείου Υγείας, η χώρα έχει επισήμως καταγράψει έως σήμερα 4.604 κρούσματα και 70 θανάτους.
Η πανδημία τέθηκε υπό έλεγχο σε πρώτη φάση, μετά την εμφάνισή της στα τέλη Φεβρουαρίου, όμως τα κρούσματα πήραν ανοδική πορεία μετά την επαναλειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου της Βηρυτού την 1η Ιουλίου και τη σταδιακή άρση των μέτρων καραντίνας.
Η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει προσωρινή καραντίνα πέντε ημερών από σήμερα, ωστόσο ακύρωσε το μέτρο μετά τις εκρήξεις της 4ης Αυγούστου στο λιμάνι της Βηρυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση