GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία Γραικού: Πότε θα γίνει η δίκη - Η Αγγελική Νικολούλη ανάμεσα στους μάρτυρες που έχουν προταθεί

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα αναβιώσει στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η υπόθεση της δολοφονίας του 59χρονου...

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα αναβιώσει στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η υπόθεση της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, έγκυροι νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι το πιο πιθανό είναι πως αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει αναβολή καθώς στις 30 Νοεμβρίου εκπνέει το 18μηνο για την προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου. Στο εδώλιο θα καθίσει ο 46χρονος έμπορος κρεάτων με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως αλλά και της περιύβρισης νεκρού και κλοπής.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα τη νομική εκπροσώπηση των συγγενών έχει αναλάβει ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς. Σε δηλώσεις του στο Thesstoday.gr ο κ. Διαλυνάς αναφέρει ότι παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσουν, εκτός από τον αδελφό του θύματος Νίκο Γραικό και οι δύο αδελφές του -εκ των οποίων η μία θα έρθει από τη Γερμανία- ενώ έχουν προταθεί ως μάρτυρες άλλα τέσσερα πρόσωπα.

“Έχουν γνωστοποιηθεί, εκτός από τους μάρτυρες του κατηγορητηρίου, άλλοι τέσσερις μάρτυρες από πλευράς των συγγενών - αδελφών του δολοφονηθέντος ο καθένας από τους οποίους έχει να εισφέρει το δικό του κομμάτι στη δίκη”, ανέφερε ο κ. Διαλυνάς.

“Πρόκειται για την Αγγελική Νικολούλη που με τη σειρά εκπομπών της στο “Φως στο τούνελ” αποκάλυψε πολλά και σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση, τον Χρήστο Ράμμο, επικεφαλής των εθελοντών του ΟΦΚΑΘ οι οποίοι πήραν μέρος στις έρευνες που έγιναν επί μήνες στον Αξιό, τον Λουδία αλλά και σε όλη τη γύρω περιοχή, τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντήρη ο οποίος είχε παραστεί και ως τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κατά τη διάρκεια της νεκροτομής και ένα τέταρτο πρόσωπο που πιθανόν να καταθέσει κάποια νέα και ενδιαφέροντα στοιχεία για το προφίλ του δράστη. Αυτό που περιμένουμε είναι ότι στη δίκη αυτή θα ξετυλιχθεί όλο το κουβάρι της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού και θα χυθεί φως σε σκοτεινές ακόμη πτυχές αυτής της υπόθεσης όπως για παράδειγμα αν υπήρχαν συνεργοί στη δολοφονία του ή όχι, ποιες ήταν οι προσπάθειες που έγιναν για να οδηγηθούμε στην αποκάλυψη του δολοφόνου και ποιοι ήταν αυτοί που έβαλαν προσκόμματα και εμπόδια σε αυτές τις αποκαλύψεις. Επίσης, θα αποκαλυφθεί και θα σκιαγραφηθεί ο τρόπος, τα κίνητρα και ο χαρακτήρας του κατηγορουμένου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση