GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην κορυφή της λίστας των καλεσμένων στον γάμο;

Από τη στιγμή που ο Μπρούκλιν Μπέκαμ επιβεβαίωσε τον αρραβώνα με την σύντροφό του, Νίκολα Πελτζ, οι προετοιμασίες του γάμου της χρονιάς γ...

Από τη στιγμή που ο Μπρούκλιν Μπέκαμ επιβεβαίωσε τον αρραβώνα με την σύντροφό του, Νίκολα Πελτζ, οι προετοιμασίες του γάμου της χρονιάς για τη διεθνή σόου-μπιζ άρχισαν αμέσως. Όπως αναφέρει η Dailymail, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θεωρείται ότι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των καλεσμένων του λαμπερού ζευγαριού. Άλλωστε, οι γονείς του γαμπρού, Ντέιβιντ και Βικτόρια, είναι πολύ καλοί φίλοι του πρώην βασιλικού ζεύγους και ήταν και καλεσμένοι στον γάμο τους στο κάστρο του Ουίνδσορ τον Μάιο του 2018.
Η ημερομηνία του γάμου αναμένεται να "κλείσει" άμεσα, αν και τα νέα του αρραβώνα είναι φρέσκα, μόλις στις 21 Ιουλίου έγινε, αλλά για να μπορέσουν να παρευρεθούν οι διάσημοι καλεσμένοι, πρέπει να το γνωρίζουν πολύ νωρίς για να κάνουν τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο φορτωμένο πρόγραμμά τους.
Ο μεγαλύτερος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είναι 21 ετών, κράτησε μυστική για λίγες ημέρες την πρόταση γάμου, αλλά καθώς χθες βγήκαν τα πρώτα δημοσιεύματα, το ζευγάρι επέλεξε να το επιβεβαιώσει με αναρτήσεις στο instagram. Το μονόπετρο στο χέρι της ηθοποιού είναι εντυπωσιακό, όπως και η φωτογραφία αμέσως μετά την πρόταση γάμου, την οποία τράβηξε η μικρή αδελφή του Μπρούκλιν, Χάρπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση