GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Ζάκυνθος: Από τα μπαρ... στην παραλία - Γλέντι και συνωστισμός μέχρι πρωίας στον Λαγανά

Τα κλαμπ και τα μπαρ του Λαγανά έκλεισαν τα μεσάνυχτα, όπως υποχρεώθηκαν από τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στο πλαίσιο της ...

Τα κλαμπ και τα μπαρ του Λαγανά έκλεισαν τα μεσάνυχτα, όπως υποχρεώθηκαν από τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στο πλαίσιο της προσπάθειας να ανακοπεί η μετάδοση του κορονοϊού, ωστόσο η διασκέδαση μεταφέρθηκε στην παραλία.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, εκατοντάδες νέοι συγκεντρώθηκαν και συνέχισαν να πίνουν και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πέραν του συνωστισμού, ζήτημα γεννάται και από την κατάσταση στην οποία αφήνουν την παραλία, φεύγοντας. Οι λουόμενοι το πρωί αντίκρισαν μια άθλια κατάσταση με σκουπίδια, μπουκάλια, αρκετά από αυτά σπασμένα με κίνδυνο να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς και πολλές από τις γνωστές αμπούλες γέλιου.

Η κατάσταση που άφησαν την παραλία το πρωί οι… γλεντζέδες τουρίστες αποτυπώνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το zantetimes:

Τα σκουπίδια μάζεψαν το πρωί και τα έβαλαν σε σακούλες διερχόμενοι τουρίστες.

Πηγή: zantereport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση